VSV mede initiatiefnemer van nieuw uitvaartconcept: Zelf Rijden

Nabestaanden besturen zelf de rouwauto met Zelf Rijden

Het is dé trend op uitvaartgebied: nabestaanden die een actieve rol willen tijdens de uitvaart. Zelf Rijden is een nieuw uitvaartconcept dat naadloos aansluit bij deze ontwikkeling: nabestaanden mogen hun overledene zelf naar de laatste rustplaats rijden in een waardige en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke rouwauto.

Zelf Rijden in het kort
Zelf Rijden biedt jou als uitvaartondernemer de mogelijkheid om per dag een rouwauto te huren. Nabestaanden mogen deze rouwwagen vervolgens zelf besturen op de dag van de uitvaart. Indien gewenst kan ook jij als uitvaartondernemer de rouwauto zelf besturen.

Actievere rol voor nabestaanden
Zelf Rijden is een initiatief van twee ervaren partijen in Rouwvervoer: Budget Hearses en Verstraaten Staatsie Vervoer. Beide ondernemingen zagen de wensen van nabestaanden de afgelopen jaren verschuiven: van alles laten uitvoeren door de uitvaartonderneming naar actief participeren.

Extra waarde toevoegen
Zelf de rouwauto besturen kan een uitvaart extra waarde geven. Dankzij Zelf Rijden hebben nabestaanden de kans om een overleden dierbare persoonlijk naar de laatste rustplaats te begeleiden en om samen een laatste rit te maken, langs plekken vol waardevolle herinneringen. Dit maakt het proces van afscheid nemen nog persoonlijker intiemer en wordt de laatste rit een mooie herinnering.

De auto: stijlvol en gebruiksvriendelijk
Zelf Rijden maakt gebruik van de Chrysler Pacifica: een stijlvolle en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk rijdende auto die helemaal is ingericht voor overledenenvervoer. De rouwauto kan in Oss of Venray worden opgehaald, of door ons worden afgeleverd op een plek naar wens.

Meer informatie of vragen?
Wij zijn zelf erg enthousiast over dit nieuwe initiatief en zijn ervan overtuigd hiermee aan een belangrijke ontwikkeling in de uitvaartbranche tegemoet te komen. Meer informatie over Zelf Rijden is te vinden op www.zelfrijden.com.

Uiteraard staan wij open voor vragen, tips en opmerkingen. Je kunt ons bereiken via een van de contactmogelijkheden in deze e-mail.