Staatsievervoer. Van standaard tot heel bijzonder.

Ons wagenpark bestaat uit moderne rouw- en volgauto’s. Met onze specials bieden wij u daarnaast heel veel extra mogelijkheden wat betreft merk, kleur en stijl. Van ingetogen tot extravagant. Van klassiek tot modern.

Sinds jaar en dag maken wij ons sterk voor efficiënt vervoer. Als onderneming met vervoer als core business, zijn we ons als geen ander bewust van onze omgeving. We zoeken dan ook voortdurend naar nieuwe wegen om een wezenlijke bijdrage te kunnen leveren aan een groenere mobiliteit. Dat is terug te zien in de samenstelling van ons wagenpark, waarbij wij u een aantal ‘groene alternatieven’ kunnen bieden. Daarnaast besteden we veel aandacht aan CO2-reductie, bijvoorbeeld door het gebruik van schonere brandstoffen.

Specials

Aangesloten bij PARUMO

Verstraaten Staatsie Vervoer is aangesloten bij PARUMO, een uniek samenwerkingsverband van een aantal grote uitvaartvervoerders in Nederland. Door onze samenwerking heeft u toegang tot een breed aanbod van rouw- en volgauto’s. Ongeacht uw vestigingsplaats of de locatie waar de uitvaart plaatsvindt; samen met onze regionale partners garanderen wij u een landelijke dekking. Overigens kunnen wij via het PARUMO-netwerk ook vervoer op maat regelen voor het overbrengen van de overledene.