Verstraaten. Sinds 1949.

De familienaam Verstraaten is al sinds 1949 onlosmakelijk gekoppeld aan vervoer. In dat jaar startte Piet Verstraaten Sr. met vrachtvervoer. Daarnaast had hij één personenauto die hij inzette voor regionale taxidiensten. Begin jaren ‘60 nam zijn zoon Piet Jr. het bedrijf over. Onder zijn leiding groeide het bedrijf verder uit tot 6 personenauto’s die met name werden gebruikt voor het verzorgen van ziekenvervoer, leerlingenvervoer en personeelsvervoer. In de jaren ’80 groeide het bedrijf verder door tot 8 voertuigen.

Derde generatie

In 1988 heeft de derde generatie, Geert-Jan en Piet Jr, het familiebedrijf overgenomen met als doel een landelijke speler te worden gericht op het zakelijk personenvervoer. Om de organisatie te vormen die daarvoor nodig was, werden enkele lokale taxibedrijven overgenomen. Eind jaren ‘90 had Verstraaten ongeveer 60 voertuigen en 100 personeelsleden. In die tijd werd ook gestart met het bezorgen van pakketten en werd Verstraaten Express BV opgericht.

Focus op uitvaartmobiliteit

Vanaf de jaren ‘90 werden de luxe personenauto’s steeds vaker ingezet als volgauto’s voor nabestaanden, op de dag van een uitvaart. Verstraaten is zich sinds die tijd gaan focussen op overledenenzorg en uitvaartmobiliteit. Toen in 2014 het taxibedrijf werd verkocht, is Verstraaten Staatsie Vervoer B.V. (VSV) opgericht. In de afgelopen jaren is VSV uitgegroeid tot een organisatie met vier vestigingen, 17 rouwauto’s en tal van partners en opdrachtgevers in heel Nederland.

Inmiddels is ook de vierde generatie Verstraaten binnen het bedrijf actief.

Venray

Stein

Geldrop

Schaijk

Contact