VSV. Maatwerk voor iedereen.

Sinds 2010 zij wij de specialist op het gebied van uitvaartmobiliteit in de meest brede zin van het woord. Onze dienstverlening blijft niet beperkt tot de planning en uitvoering van staatsie- en volgvervoer en overledenenzorg- en vervoer, maar gaat verder. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot bedrijfsadviseur en vraagbaak voor bedrijven in de uitvaartbranche. Iedereen die uitvaarten regisseert, kan bij ons terecht: van landelijke uitvaartonderneming tot lokale uitvaartverzorger. Wij zijn flexibel en denken altijd in oplossingen. Met een klein team assisteren en adviseren wij ook u graag.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Staatsie- en volgvervoer

Het is één van onze specialismen: het verzorgen van staatsievervoer en volgvervoer op de dag van de uitvaart. Als één van de initiatiefnemers van het Parumo-netwerk, beschikken wij over een uitgebreid wagenpark. Wij bieden u een breed scala aan rouw- en volgauto’s in diverse speciale uitvoeringen, kleuren en formaten. Daardoor kunt u de nabestaanden altijd het vervoer bieden dat past bij de overledene. Heeft u samen met de familie een keuze gemaakt, dan zorgen wij voor een kwalitatief hoogwaardige uitvoering van het vervoer. Onze chauffeurs spelen daarbij een sleutelrol. Zij kennen de uitvaartetiquette en voelen zich samen met u verantwoordelijk voor een waardig afscheid.

Overledenenzorg en -vervoer

Wij staan 24/7 voor u klaar om het vervoer van de overledene te verzorgen van en naar elke bestemming in Nederland. Daarvoor werken wij samen met zorgteams. Indien gewenst voeren wij het overbrengen van de overledene uit met vervoer op maat. Onze zorgteams zijn ook inzetbaar voor het uitvoeren van de postmortale zorg. De gediplomeerde verzorgers nemen u de laatste verzorging en het opbaren (thuis of in een uitvaartcentrum) volledig uit handen.

Logistiek advies

Om uw bedrijfsvoering te verbeteren en een kostenbesparing of kwaliteitsslag te realiseren, denken wij graag met u mee. Zeker als het om staatsievervoer gaat, zijn er vaak slimmere oplossingen dan het in eigen bezit hebben van rouwauto’s. Wij geven u een eerlijk advies over de voor u optimale inzet van staatsievervoer, passend bij uw bedrijf. Daarbij bieden wij u diverse mogelijkheden. Zo kunnen wij u adviseren en begeleiden bij de aankoop van een rouwauto. Maar ook een helpende hand bieden als u bijvoorbeeld (deels) van uw wagenpark af wilt.

Uitvaartkisten

Op diverse depots houden wij van verschillende leveranciers een breed assortiment uitvaartkisten op voorraad. Deze worden afgehaald of bezorgd door onze opdrachtgevers. Steeds meer uitvaartondernemers kiezen ervoor om geen eigen voorraad meer aan te houden, maar het voorraadbeheer aan ons uit te besteden. Wilt u ruimte en kosten besparen? En, waar ook in Nederland, op het juiste moment beschikken over de juiste uitvaartkist(en)? Laat de logistiek rondom uitvaartkisten aan ons over. Wij leggen graag uit hoe we dat voor u inrichten.

Telefoondiensten

Helaas kunt u niet elk telefoontje zelf opnemen. Een voicemail is onpersoonlijk en verhoogd het risico dat uw klanten een ander bellen.

Met onze telefoonservice bent u altijd bereikbaar en worden uw nabestaanden vakkundig en regionaal geholpen. Besluit u tijdens afwezigheid of in de nacht de telefoon door te schakelen? Dan zetten onze medewerkers volgens uw eigen protocol alle activiteiten direct in gang. Zo nemen we dus niet alleen de telefoon aan, maar starten we direct het proces met uw instructies.

Wanneer u het wenst sturen wij ook direct uw leveranciers aan, zoals uw vervoerder. U bent onze opdrachtgever en bepaalt in welke mate u onze dienstverlening inzet. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de uitvaartbranche. Daarnaast werken wij vanuit verschillende regio’s. Uw klanten worden zo altijd vakkundig geholpen.

Herinneringsvideo

Het maken van een uitvaartpresentatie of powerpoint presentatie lastig, veel werk en fout gevoelig? Dat is met de  herinneringsvideomodule verleden tijd. Maak op basis van video’s, foto’s, tekst en muziek binnen enkele minuten de mooiste herinneringsvideo en uitvaartpresentatie. 

Doe geen concessies tussen kwaliteit en prijs. U betaalt alleen als u ook daadwerkelijk de video afneemt. Geen abonnement en geen afname verplichtingen. Transparant en simpel. En indien u graag alles uit handen geeft, maken wij net zo graag de herinneringsvideo voor u. Geen stress, stiltes of fouten: samen met de familie maakt u eenvoudig de mooiste herinneringen.

Kies uit tientallen thema’s om de video extra persoonlijk te maken. Selecteer vervolgens een muziekstuk uit de gelicentieerde muzieklijst of upload eigen muziek. Met de automatische timer past het muziekstuk precies onder de foto’s en video. En met de upload functie voor families hoeft u geen foto’s meer in te scannen.

Uw landelijke contractpartner

Zoekt u naar een manier om uw werkgebied uit te breiden en een regionale of landelijke dekking te creëren voor uw uitvaartdiensten? Verstraaten Staatsie Vervoer gaat deze business uitdaging graag met u aan. Wij hebben veel ervaring met regievoering voor grote uitvaartondernemingen en verzekeraars. Daarbij kunnen wij het totale proces invullen: van aanname en planning van een opdracht tot aan de administratieve verwerking en daadwerkelijke uitvoering. Grotendeels doen wij dat met onze eigen mensen, maar waar nodig ook met hulp van gerenommeerde partnerbedrijven. Daarbij heeft u altijd maar één aanspreekpunt: Verstraaten Staatsie Vervoer.

Onder onze regie-werkzaamheden verstaan wij:

Venray

Stein

Geldrop

Schaijk

Contact