Verstraaten Staatsie Vervoer B.V. neemt per 1 februari 2023 Duijster Uitvaart Dienstverlening over.

 

Venray – Alle staatsievervoersactiviteiten van Duijster worden opgenomen in de dienstverlening van VSV. De basis van de overname is ontstaan uit de wens van Duijster om zich volledig te focussen op De Vene Uitvaartbenodigdheden.

De uitvoering van de dienstverlening gebeurt in samenwerking met Kivits Rouwvervoer, een bekende vervoerder in deze regio. De personele bezetting van het staatsievervoer blijft hetzelfde. Uitvaartondernemers zullen de vertrouwde gezichten teruggezien in de rouwauto’s

Arno Boll: “Bij het overdragen van een bedrijf ga je niet over één nacht ijs. Na jarenlang samenwerken heb ik het volste vertrouwen in de voortzetting van kwalitatief staatsievervoer door Verstraaten Staatsie Vervoer. Door deze overname, kunnen wij ons volledig focussen op De Vene Uitvaartbenodigdheden.”

“Met Verstraaten Staatsie Vervoer zijn wij aangesloten bij het partnernetwerk Funeral Assist Nederland. De overname van Duijster zorgt voor een mooie uitbreiding binnen onze regio”, aldus Janneke Verstraaten.