Interview Bono Loenen

Om goed in beeld te brengen wie Verstraaten Staatsie Vervoer nu precies is, is het belangrijk om te weten wie er werkzaam zijn. Hiervoor laten wij onze eigen medewerkers aan het woord.

Wie ben je?
Mijn naam is Bono Loenen, 29 jaar, woonachtig in Vierlingsbeek en werkzaam op het bedrijfsbureau van VSV.

Wat houdt je functie in?
Met het bedrijfsbureau zijn we verantwoordelijk voor de coördinatie van het overledenen- en staatsievervoer. Gedurende de dag volgen wij onze chauffeurs via een tracking-systeem en hebben we contact over bijv. afwijkende verkeerssituaties of andere bijzonderheden. Dagelijks komen er opdrachten binnen welke verwerkt worden in onze planningsapplicatie. Samen zorgen we ervoor dat onze collega’s met alle benodigde informatie op pad gaan. Daarbij staan we ook in contact met opdrachtgevers wanneer er bijv. speciale wensen of andere bijzonderheden van toepassing zijn

Hoe ben je in deze functie terecht gekomen?
Ik was mij aan het oriënteren op een nieuwe baan waarbij de werkzaamheden weer op kantoor zouden plaatsvinden, toen ik gewezen werd op de functie van planner/medewerker bedrijfsbureau van VSV.
Vantevoren had ik nooit gedacht dat ik ooit in de uitvaartbranche terecht zou komen. Toch was ik nieuwsgierig geworden naar de functie en deze nieuwsgierigheid werd alleen maar groter tijdens het sollicitatie proces.

Hoe is het om bij VSV te werken?
Erg prettig! VSV is een zeer betrokken bedrijf. Daarbij is diversiteit van contact met opdrachtgevers, partners en collega’s erg leuk.

Wat zijn je hobby’s naast je werk?
Naast het werk ben ik graag actief in de sportschool, voetbal ik in een vriendenteam en houd ik van gezelligheid met vrienden/familie.